Minik Eller Raket Tutsun

Ana sayfa > Yazılarım > Minik Eller Raket Tutsun
4.3.2014


MİNİK ELLER RAKET TUTSUN

 

Tenis aile birliğinden daha önceki yazılarımdabahsetmiştim.O zaman çok taze bir oluşumdu toplantılar ve faaliyetler daha yeni başlamıştı.

O zaman ki yazımda da ,eğer devamı gelirse,projelerle veorganizasyonlarla desteklenirse çok faydalı olacağını söylemiştim.

Ve bugün yanılmadığımı ve haklı çıktığımı görüyorum.

Başta, Fusun Yargovan ve Melis Yafe hanım olmak üzere buoluşuma gönülden destek veren tüm tenisseverlere teşekkür ediyorum.

Çok yaratıcı ve tenis için faydalı projeleri var ve bunlarıhayata geçirmek için çok uğraşıyorlar.

Çocukları turnuva oynayan aileler bilir,turnuva masraflarıbir sporcunun en büyük gider kalemlerinden birisidir.Bu gideri azalmak vesporcuya ve ailesine destek olmak amacıyla güzel bir proje başlatıldı‘Misafirim olur musun?’ bu projeyle farklı bir ilde turnuva oynayacak sporcuotel yerine turnuvanın yapıldığı ilde ki bir arkadaşında konaklayabilecek,bubence gayet mantıklı ve sporcular için faydalı bir proje.

Tenis oscarları da 31.05.2014 tarihinde ilk kez düzenlenecekharika bir organizasyon.Bu organizasyonda ülkemiz tenisinin gelişiminekatkıda  bulunan kişilere ödüllerverilecek ve minik eller raket tutsun diye ihtiyacı olanlara ve imkanlarıkısıtlı olup ta  tenise gönül vermişgençlere destek olmak amacıyla bir açık arttırma düzenlenecek.

İstanbul’da düzenlenen WTA Turnuvasına katılan ünlüsporcuların da eşyalarının tenise katkı sağlayacak kişiler tarafından alınmasıve bu katkının da genç tenisçiler için kullanılması gerçekten harika bir fikir.

Bu organizasyona katkı sağlayan herkese gerçekten çokteşekkürler.

Ülkemizde tenis böyle güzel insanlarla ve organizasyonlarladaha da gelişecek , katkı sağlayan  veemeği geçen herkese çok teşekkürler.

Herkese sağlıklı,mutlu ve tenisle dolu günler diliyorum.

 


123movies