Federer Veda Etti

Ana sayfa > Yazılarım > Federer Veda Etti
27.1.2015



Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık heyecanı ikinci haftada da son hızıyla devam ediyor.
Turnuvanın erkeklerdeki 2 numarası,efsane raket Federer’in İtalyan Seppi’ye kaybederek ikinci haftayı görememesi gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu.
Turnuvaya iyi bir başlangıç yapan ancak bu formunu devam ettiremeyen İsviçreli yıldız,bu mağlubiyetle hayranlarını  hayal kırıklığına uğrattı.

Turnuvanın ikinci haftasına kalmak hele böyle prestijli bir turnuvada yola devam etmek gerçekten tenisçiler için büyük önem taşıyor.

Bayanlarda ve erkeklerde son sekize kalan oyunculardan dikkat çekenlere bakacak olursak en başta uzun  bir hastalık ve formsuzluk döneminden sonra tekrar kortlara dönen Venus Williams’ı sayabiliriz.

Çok formda gözüken Polonyalı Radwanska’yı turnuvanın dışına iten abla Williams ne kadar büyük bir sporcu olduğunu tüm tenisseverlere gösterdi.

Bir parantezde Cibulkova’ya açmak gerekiyor,çünkü bayanların en büyük favorilerinden Azerenka’yı üç sette turnuvanın dışına iterek kariyeri için gerçekten çok büyük bir adım atmış oldu.
Erkeklerde Raonic,Wawrinka,Nishikori ve Djokovic yola devam ederken,Federer’in dışında çok büyük bir sürpriz sonuç çıkmadı.
Heyecanın her geçen gün artarak devam edeceği turnuvanın geriye kalan bölümü harika mücadelelere sahne olacak.Bizde ekranların başından bu heyecanı takip etmeye devam edeceğiz.
123movies