HARİKASINIZ GENÇLER

Ana sayfa > Yazılarım > HARİKASINIZ GENÇLER
16.3.2015



Geçen hafta Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Dünya Okullararası Tenis Şampiyonasında ülkemizi temsil eden kızlarda Okyanus Koleji,erkeklerde ise Yamanlar Koleji aldıkları sonuçla bizleri gururlandırdı.

Berfu Cengiz,Müge Topsel,İrem Soylu,Melis Bayraktaroğlu,Ege Tomey ve Yağmur Akdemir’den Oluşan kadrosuyla Okyanus Koleji harika dünya ikincisi olma başarısını gösterdi.
Çeyrek finalde Belçika temsilcisini saf dışı bırakmayı başaran temsilcimiz,yarı finalde de İngiltere temsilcisini yenmeyi başararak finale adını yazdırdı.
Finalde Avustralya temsilcisine kaybetti ama dünya ikincisi ünvanıyla yurda dönerek ülkemizin adının başarıyla anılmasını sağladı.

Erkeklerde ise Yamanlar Koleji Çağatay Sami Söke,Ege Melih Azkara,Sırrı Can Korkmaz,Oğuzhan Ceylan,Cem Ertürk ve Hakan Şanlı’dan Oluşan kadrosuyla dünya üçüncüsü olarak göğsümüzü kabarttı.
Yarı finalde İngiltere temsilcisine kaybederek finale kalamayan takımımız,Avustralya temsilcisine üstünlük sağlayarak dünya üçüncülüğünü kazandı.

Kadroda bulunan oyunculardan bir kaçı hariç hepsiyle Milli Takımlarda gerek turnuvalarda gerekse kamplarda çalışma fırsatım oldu.
Hepsi pırlanta gibi gençler.
Hemen hepsi uluslararası turnuvalarda boy gösteren ve başarılı sonuçlar alan sporcular.
Gençlerimize aldıkları sonuçlar ve bizlere yaşattıkları gurur için çok teşekkür ediyorum.
Ülkemizin hangi platformda olursa olsun,teniste böyle başarılara ihtiyacı var.

123movies