KRAL ÇIPLAK

Ana sayfa > Yazılarım > KRAL ÇIPLAK
13.5.2015




Sezonun en önemli turnuvalarından birisi olan ve merakla beklenen Fransa Açık turnuvası öncesinde heyecan artarak devam ediyor.Yılın ikinci Grand Slam turnuvasına hazır olmak isteyen yıldız tenisçiler,kozlarını Masters turnuvalarında paylaşıyorlar.
Toprak kort sezonunun en prestijli turnuvalarından olan Madrid Masters geçen hafta tamamlandı.Final İspanyol Nadal ve İskoç Murray arasında oynandı.
Toprak kortun kralı olarak anılan ve kendi ülkesinde ,taraftarının önünde şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen Nadal,daha önce toprak kortta şampiyonluk elde edememiş Murray karşısında hiç beklenmedik bir sonuç elde etti.
İskoç rakibine iki sette 6-3,6-2 mağlup olarak korttan ayrılan Nadal,2005 yılından bu yana ilk defa ATP sıralamasında ilk 5 dışına çıkmış oldu.
 Bu galibiyetle, 10 yıldır ilk 5 içerisinde olan Nadal’ın önüne geçen Murray,hem 3 numaraya oturmanın hem de ilk toprak kort turnuvası zaferinin sevincini yaşamış oldu.

Madrid Masters’ın hemen ardından sporcular Roma’nın yolunu tuttular.
Bu turnuvada eleme maçlarını kazanıp,ana tablo oynama başarısı kazanan oyuncumuz Marsel İlhan’da var.
Ana tablo ilk maçında Fransız rakibi Adrian Mannarino’yu 6-4,6-1 yenerek,Madrid’ten hayal kırıklığıyla dönen Nadal’ın rakibi oldu.
Marsel bu fırsatı iyi kullanır ve performansını yüksek tutmaya devam ederse,Nadal önünde bir sürprize imza atabilir.
Sporcumuza Nadal önünde başarılar diliyorum.Böyle maçlar hem sporcumuz için hem de tenisin ülkemizdeki popülerliğinin artması için çok büyük önem taşıyor.
Herkese sağlıklı,mutlu ve tenisle dolu günler diliyorum.



123movies