Teniste Meyveler Toplanıyor

Ana sayfa > Yazılarım > Teniste Meyveler Toplanıyor
15.2.2011


 

        Her şeyde olduğu gibi, teniste de başarı kazanmak ve devamını getirmek için sistemli,disiplinli şekilde çok çalışmak gerekiyor.

 Belirlenen hedefe ulaşmak için kendini adamak, öncelikleri belirlemek ve ne olursa olsun pes etmemek gerekiyor.

 

 Türkiye Tenis Federasyonunun geleceğin şampiyonlarını yaratma adına başlattığı projelerde yer alan ekipte , bu saydıklarımızı kendine ilke edinmiş sporculardan,antrenörlerden ve yöneticilerden oluşuyor.

 

 Bu sistemli ve arzulu çalışma ortamı ve oluşan müthiş enerji artık meyvelerini vermeye başladı.

 

  4-6 Şubat tarihleri arasında,İstanbul Taç Spor kortlarında yapılan 14 Yaş Winter Cup milli takım müsabakalarında 14 yaş erkek Milli Takımımız tarihi bir sonuca imza atarak şampiyonluğu elde etti.

 

Çeyrek finalde son yıllarda teniste hızla yükselen ülkelerden  olan Sırbistan’ı 2-1,yarı finalde Büyük Biritanya’yı 2-1 ve son olarak finalde ise seri başı İspanya’yı yenerek sürprize imza atan Estonya’yı 3-0 la geçerek adını şampiyon olarak yazdırdı ve İtalya’’da yapılacak olan finallere gitme hakkını elde etti.

 

Senelerce 5.lik ve 6.lık maçları oynamak kaderi olmuş bir ülke için bu şampiyonluk oldukça büyük bir anlam ifade ediyor.

 

Kazanılan bu şampiyonluk, artık bizim ülkemizin de tenis ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin ve gençlerimizin bu arenada kendilerinden daha çok söz ettireceğinin işaretlerini veriyor.

 

Bu yakalanan rüzgarla sporcularımızın, dolayısıyla ülkemizin daha büyük başarılara ulaşacağını  ve dünya tenisinde söz sahibi olma adına, daha başka organizasyonlarda da bu sonuçları alabileceğini düşünüyorum.

 

Emeği geçen tüm sporcularımızı,antrenörlerimizi ve değerli yöneticilerimizi  gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Herkese sağlıklı,mutlu ve tenisle dolu günler diliyorum.

 

 

123movies