Haydi Tenise

Ana sayfa > Yazılarım > Haydi Tenise
4.3.2011


Sporun, yaşamımıza ve bize  kazandırdıklarını düşündüğümüzde,düzenli spor yapma alışkanlığının ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını çizmek istiyorum.

 Günümüz hayatının karmaşası,stresi,hızla değişen dünyaya ayak uydurma çabası,yaşamımızda ister istemez hem zihisel ,hem de fiziksel olarak bir sıkıntı yaratıyor.

 Bu sıkıntıların üstesinden gelmek,rahatlamak ve daha konforlu bir yaşamı elde etme adına düzenli spor yapma alışkanlığının çok faydalı olacağını düşünüyorum.

   Teniste,düzenli spor yapmaya başlamak isteyenler için, ideal spor branşlarından bir tanesi.

Eğer düzenli spor yapma alışkanlığını yaşamınızın bir parçası yapmak ve bunu da tenis oynayarak gerçekleştirmek istiyorsanız,sizlere birkaç ve öneride bulunacağım.

 

 Hangi sportif aktiviteyi yapacaksanız yapın,öncelikle doktorunuza mutlaka görünmenizi  ve rutin kontrollerinizi yaptırmanızı önemle tavsiye ediyorum.

Bu rutin kontroller, yapacağınız sportif aktivite sırasında yaşabileceğiniz olumsuzluklara karşı önceden önlem almanızı ve aktivitenizi daha güvenli bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır.

Eskiye göre tenis kulüplerinin ve tenis kursu veren tesislerin sayısındaki artış, size seçeceğiniz kurs için daha fazla alternatife sahip olmanızı sağlayacaktır. Ufak bir araştırmayla size en uygun kursu bulabilirsiniz.

 

Tenis öğrenmek için ödeyeceğiniz aylık ücretlerde, hiç öyle sanıldığı kadar pahalı değil.Tenis ekipmanlarını da her yerde ve çok uygun fiyatlara bulmanız mümkün ,yani kısacası tenis zengin sporu değil.

 

Size gerekli olan, spor yapmaya uygun mevsime göre kıyafetleriniz ve bir raket sadece bu kadar.Artık tenis oynamaya hazırsınız.

 

Raket çeşitleri ve seçenekleri çok olduğundan,size en uygun olanını bir uzmana danışarak almanızı tavsiye ediyorum.

Tenis kursuna başlarken,bir arkadaşınız veya bir yakınınızla başlamanız ,kurstan sonraki dönemde, partner bulma açısından çok faydalı olacaktır.

Tenis oynamaya başlamak için hiçbir zaman geç değildir.7’den 77’ ye her yaşta tenis oynayabilirsiniz.

Gideceğiniz kursta alacağınız temel tenis eğitimiyle, sizde tenis ailesinin bir ferdi olacak,uzun yıllar bu alışkanlığı   düzenli bir şekilde hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz.

  Herkese tenisle dolu,sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

 

 

 

123movies