Can ve Marsel

Ana sayfa > Yazılarım > Can ve Marsel
9.3.2011


 

Yaptığınız iş ne olursa olsun, yaptığınız işe inanmadığınız sürece zafere ulaşmanız mümkün değildir.İdealleri olan ve peşinden gidecek hayaller kuran,bu hayallerin peşinden şartlar ne olursa olsun, dim dik ayakta kalarak inancı zafere dönüştüren bir kişinin önünde hiçbir şey duramaz.Bu inanca sahip iki kişi tanıyorum Marsel İlhan ve Can Üner.Birisi erkeklerde Dünya 87 numaraya kadar ilerlemiş  ülkemizin erkeklerde 1 numarası Marsel,diğeri ise oyuncusuna sonuna kadar inanan,her zaman daha büyük başarıları hedefleyen antrenörü Can Hoca.

İnanmış ve zafere kilitlenmiş iki insan.

 

Bu değerli ve takdirle takip ettiğim kişilerle, İngiltere’de görevli olduğum bir turnuvada tanışma ve 3 gün geçirme fırsatı buldum.

İşte o zaman onların başarılarının sırlarını,bizzat gözlemleme fırsatına sahip oldum.

Sizlere biraz Marsel ve Can Hocadan bahsetmek istiyorum.

 

Bahsetmek istiyorum çünkü ;2010 yılını inanılmaz bir yükselişle geçiren milli gururumuz,2011 yılına kötü bir başlangıç yaptı.Bu kötü başlangıç sonrasında da 87 numaradan 125 lere kadar geriledi.Bununla beraber, söylentiler de hemen dolaşmaya başladı.Marsel’in geleceği en iyi yer burasıymış,buraya kadar şansta yanında olmuş,artık şımarmaya başlamış ve buna benzer Marsel’in  hiçte hak etmediği olumsuz söylentiler.

 

Marsel ve Can hoca, işlerini en iyi şekilde yapan,dünya tenis arenasında söz sahibi oyuncuların arasına girip onlarla mücadele edecek kadar yürekli insanlar.Çevrelerindeki insanlara  pozitif enerji saçan,ülkemizde tenis adına bir çok ilki yaşamış olmalarına rağmen,oldukça mütevazi iki tenis emekçisi.

 

Zaten bu özellikleri sayesinde, ülkemiz için bir çok önemli başarıya imza attılar ve bu yolda her hafta başka bir ülkede, başka bir turnuvada bize başka ilkleri yaşatmak için ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta mücadelelerine devam etmekteler.

 

Bu değerli iki insanı tanımaktan ve onlarla aynı camianın içinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu,Marsel’in ve Can hocanın en kısa zamanda toparlanacaklarını,yollarına devam edeceklerini ve 2011’i geçen seneden daha iyi bir yerde bitireceklerini düşünüyorum.

 

 İnancın,zafere dönüştüğü nice turnuvalar yaşamalarını, sporcularımıza ve biz antrenörlere örnek olmaya devam etmelerini diliyorum.

 

  Herkese sağlıklı ve bol tenisli günler.     

 

123movies