UTEM’de İŞLER YOLUNDA

Ana sayfa > Yazılarım > UTEM’de İŞLER YOLUNDA
3.9.2014




Dün(salı) İzmir Cup’ın yapılacağı Örnekköy’deki Ulusal Tenis Eğitim Merkezine gittim ve son hazırlıklara bir göz atma fırsatım oldu.Kortların bir çoğu bitmiş ve turnuvaya hazır durumda çok ta güzel olmuş,kalan az sayıdaki kortta bugün yarın hazır olacak gibi.

Bu tenis merkezi sadece  İzmir Cup turnuvası açısından değil İzmir tenisinin gelişimi açısından da çok büyük önem taşıyor.
Geçen sene de yazmıştım,böyle büyük ve gençlerin yetişmesinde çok önemli bir yere sahip olan bu tesisin,nasıl bu hale geldiğinden ve rantabil kullanılmadığından bahsetmiştim.

Çünkü tesis gerçekten çok kötü durumdaydı,yağmur yağdığında çatı akıyordu ve kortlar kullanılamaz hale geliyordu.İzmir’de zaten kapalı kortlar sınırlı sayıda bir de kullanılamadığını düşündüğümüz zaman,budurum iyice sıkıntı yaşatıyordu.Her yerde bakımsızlığın izlerini görmek mümkündü.

Bazı zamanlarda performans oyuncuları kort bulamazken,eline top sepetini alan ,diploma,sertifika ve eğitim almamış antrenörlerin ders verdiklerini görüyorduk ve çok üzülüyorduk hatta kızıyorduk.

Ama dün sanki işlerin biraz daha yolunda olduğunu ve değiştiğini gördüm.Bunda yeni gelen tesis sorumlusunun ve ekibininde faydası olmuştur mutlaka.

Böyle tesislere ve bu tesislerin etkin şekilde kullanılmasına şehrimizin çok ihtiyacı var.
Umarım bundan sonra UTEM’de daha olumlu işler yapılacak.

Herkese sağlıklı,mutlu ve tenisle dolu günler diliyorum.
123movies